Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 1 maj 2020 |
Status | Udgivet - 1 maj 2020 |
Begivenhed | International Federation for Home Economics World Congress: Home Economics: Soaring Toward Sustainable Development - Atlanta, USA Varighed: 2 aug. 2020 → 8 aug. 2020 Konferencens nummer: XXIV https://www.ifhe.org/events/world-congress-2020/ |
Konference
Konference | International Federation for Home Economics World Congress |
---|---|
Nummer | XXIV |
Land/Område | USA |
By | Atlanta |
Periode | 02/08/2020 → 08/08/2020 |
Internetadresse |
Emneord
- Children
- Education
- Taste
- Sustainability
-
TASTE Didactics - Food and Critical Thinking
Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)
01/08/2023 → 31/08/2027
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
-
Food for Health – Teaching Taste: Seven Dimensions of Taste for Sustainable Health in Home Economics Education
Wistoft, K., 30 apr. 2022.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
Teaching Taste for Sustainable Development in Home Economics Education
Wistoft, K., Qvortrup, L. & Christensen, J. H., 30 apr. 2022.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Food for Health - Teaching Taste: Seven dimensions of taste
Wistoft, K. (Oplægsholder)
11 feb. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil