Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Food and Foodways |
Vol/bind | 26 |
Nummer | 4 |
Sider (fra-til) | 329-349 |
Antal sider | 21 |
ISSN | 0740-9710 |
DOI | |
Status | Udgivet - 2018 |
Emneord
- Taste
- Food
- Education
- Children
- Pedagogy
- Controlling
- Critical Alternative
- Fagdidaktik
- Madkundskab
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Taste in food education: a critical review essay'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.-
TASTE Didactics - Food and Critical Thinking
Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)
01/08/2023 → 31/08/2027
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)
01/02/2021 → 31/12/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
Publikation
-
Bæredygtighed og den moralske smag
Wistoft, K., 1 feb. 2022.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Religious taste: A reflection repertoire for teaching food diversity
Wistoft, K., nov. 2022, I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal. 12, 2, s. 49-63 15 s.Bidragets oversatte titel :Religiøs smag: Et refleksionsrepertoire til undervisning i madmæssig mangfoldighed Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil135 Downloads (Pure) -
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik
Wistoft, K. (Arrangør)
16 jan. 2020Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Presse/Medier
-
-
Professor: Mellemmåltider er afgørende for unges koncentration
Wistoft, K.
09/09/2019
1 Mediebidrag
Presse/medie
-