Aarhus Universitets segl

Sunde grise med lavt antibiotikaforbrug – en tværfaglig forskningsindsats med fokus på at sænke antibiotikaforbruget og modvirke antibiotikaresistens i dansk svineproduktion (2018-2021)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Standard

Sunde grise med lavt antibiotikaforbrug – en tværfaglig forskningsindsats med fokus på at sænke antibiotikaforbruget og modvirke antibiotikaresistens i dansk svineproduktion (2018-2021). / Sørensen, Jan Tind; Nielsen, Jens Peter; Larsen, Anders Rhod.
Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 48 s. (DCA rapport; Nr. 203).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Harvard

APA

CBE

MLA

Sørensen, Jan Tind, Jens Peter Nielsen og Anders Rhod Larsen Sunde grise med lavt antibiotikaforbrug – en tværfaglig forskningsindsats med fokus på at sænke antibiotikaforbruget og modvirke antibiotikaresistens i dansk svineproduktion (2018-2021) Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 2022. (DCA rapport; Journal nr. 203).

Vancouver

Author

Sørensen, Jan Tind ; Nielsen, Jens Peter ; Larsen, Anders Rhod. / Sunde grise med lavt antibiotikaforbrug – en tværfaglig forskningsindsats med fokus på at sænke antibiotikaforbruget og modvirke antibiotikaresistens i dansk svineproduktion (2018-2021). Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 48 s. (DCA rapport; Nr. 203).

Bibtex

@book{c7e5bcc867744a68b20bec7961912e2c,
title = "Sunde grise med lavt antibiotikaforbrug – en tv{\ae}rfaglig forskningsindsats med fokus p{\aa} at s{\ae}nke antibiotikaforbruget og modvirke antibiotikaresistens i dansk svineproduktion (2018-2021)",
abstract = "I den politiske aftale om Veterin{\ae}rforlig III 2018-2021 st{\aa}r der: {\textquoteright}Sunde husdyr er grundlag for et lavt antibiotikaforbrug og resistensforebyggelse, et v{\ae}sentligt bidrag til god dyrevelf{\ae}rd og en foruds{\ae}tning for en ressourceeffektiv og b{\ae}redygtig produktion samt god produktions{\o}konomi og v{\ae}kst i eksporten – derfor udg{\o}r sunde husdyr omdrejningspunktet i den nye aftale om veterin{\ae}romr{\aa}det{\textquoteright}. I regi af aftalen blev iv{\ae}rksat forskning p{\aa} baggrund af MRSA-ekspertgruppens anbefalinger. Der er blevet gennemf{\o}rt ni forskningsprojekter af Aarhus Universitet (AU), K{\o}benhavns Universitet (KU) og Statens Serum Institut (SSI) i perioden 2018-2022. Denne rapport er en popul{\ae}rvidenskabelig sammenskrivning af resultaterne fra de ni forskningsprojekter, som er gennemf{\o}rt. Ikke alle resultater er endeligt publiceret i fagf{\ae}llebed{\o}mte tidsskrifter, hvorfor der kan ske {\ae}ndringer i resultaterne",
keywords = "T0-2022",
author = "S{\o}rensen, {Jan Tind} and Nielsen, {Jens Peter} and Larsen, {Anders Rhod}",
year = "2022",
month = may,
language = "Dansk",
isbn = " 978-87-93998-83-4",
volume = "203",
series = "DCA rapport",
number = "203",
publisher = "Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for F{\o}devarer og Jordbrug",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Sunde grise med lavt antibiotikaforbrug – en tværfaglig forskningsindsats med fokus på at sænke antibiotikaforbruget og modvirke antibiotikaresistens i dansk svineproduktion (2018-2021)

AU - Sørensen, Jan Tind

AU - Nielsen, Jens Peter

AU - Larsen, Anders Rhod

PY - 2022/5

Y1 - 2022/5

N2 - I den politiske aftale om Veterinærforlig III 2018-2021 står der: ’Sunde husdyr er grundlag for et lavt antibiotikaforbrug og resistensforebyggelse, et væsentligt bidrag til god dyrevelfærd og en forudsætning for en ressourceeffektiv og bæredygtig produktion samt god produktionsøkonomi og vækst i eksporten – derfor udgør sunde husdyr omdrejningspunktet i den nye aftale om veterinærområdet’. I regi af aftalen blev iværksat forskning på baggrund af MRSA-ekspertgruppens anbefalinger. Der er blevet gennemført ni forskningsprojekter af Aarhus Universitet (AU), Københavns Universitet (KU) og Statens Serum Institut (SSI) i perioden 2018-2022. Denne rapport er en populærvidenskabelig sammenskrivning af resultaterne fra de ni forskningsprojekter, som er gennemført. Ikke alle resultater er endeligt publiceret i fagfællebedømte tidsskrifter, hvorfor der kan ske ændringer i resultaterne

AB - I den politiske aftale om Veterinærforlig III 2018-2021 står der: ’Sunde husdyr er grundlag for et lavt antibiotikaforbrug og resistensforebyggelse, et væsentligt bidrag til god dyrevelfærd og en forudsætning for en ressourceeffektiv og bæredygtig produktion samt god produktionsøkonomi og vækst i eksporten – derfor udgør sunde husdyr omdrejningspunktet i den nye aftale om veterinærområdet’. I regi af aftalen blev iværksat forskning på baggrund af MRSA-ekspertgruppens anbefalinger. Der er blevet gennemført ni forskningsprojekter af Aarhus Universitet (AU), Københavns Universitet (KU) og Statens Serum Institut (SSI) i perioden 2018-2022. Denne rapport er en populærvidenskabelig sammenskrivning af resultaterne fra de ni forskningsprojekter, som er gennemført. Ikke alle resultater er endeligt publiceret i fagfællebedømte tidsskrifter, hvorfor der kan ske ændringer i resultaterne

KW - T0-2022

M3 - Rapport

SN - 978-87-93998-83-4

VL - 203

T3 - DCA rapport

BT - Sunde grise med lavt antibiotikaforbrug – en tværfaglig forskningsindsats med fokus på at sænke antibiotikaforbruget og modvirke antibiotikaresistens i dansk svineproduktion (2018-2021)

PB - Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

ER -