Smagsdidaktisk reflektionsteori i faget madkundskab

Karen Wistoft

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

OriginalsprogDansk
TidsskriftSkriftserie Madkundkab
Sider (fra-til)1-22
Antal sider22
StatusUdgivet - 1 jun. 2016

Emneord

  • Smag
  • Didaktik
  • Forventet læring
  • Smagsintegritet
  • Madkundskab
  • SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)

    01/07/201830/06/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Danske børnekogebøger 1971-2016

    Wistoft, K. (Deltager), Qvortrup, L. (Deltager) & Leer, J. (Projektleder)

    01/11/201528/02/2018

    Projekter: ProjektForskning

  • SmagForLivet

    Mouritsen, O. G. (Ansøger), Wistoft, K. (Projektleder), Leer, J. (Deltager), Højlund, S. (Deltager) & Povlsen, K. K. (Deltager)

    01/07/201430/06/2018

    Projekter: ProjektForskning

  • Faglærer seminar i Smag for Livet

    Wistoft, K. (Deltager)

    15 nov. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  • Madkundskab er i forandring

    Wistoft, K. (Deltager)

    8 maj 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

    Fil
  • Akademi for Madkundskabsdidaktik

    Wistoft, K. (Arrangør), Thrane, C. (Taler), Stovgaard, M. (Taler) & Christensen, J. (Taler)

    30 apr. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

    Fil

Citationsformater