Projekter pr. år
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | Odense |
---|---|
Forlag | Smag for Livets Forlag |
Antal sider | 85 |
ISBN (Trykt) | 978-87-93551-12-1 |
ISBN (Elektronisk) | 978-87-93551-13-8 |
Status | Udgivet - feb. 2021 |
Navn | Smag - skriftserie om smag |
---|---|
Nummer | 12 |
Vol/bind | 2021 |
Emneord
- Smag
- Vildt
- Jagt
- Undervsining
- Litteratur
- Tilberedning
Projekter
- 1 Afsluttet
-
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Smag på naturen i flere fag
Clark, A. & Wistoft, K., 2020, I: Naturvejleder. 29, 1, s. 30-33 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Formidling
-
Teaching taste
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 10 okt. 2019, Illinois, USA: Common Ground Research Networks. 114 s. (Food studies).Bidragets oversatte titel :Smagens didaktik Publikation: Bog/antologi/rapport › Bog › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
Smagen af vildt - jagt, undervisning og tilberedning
Wistoft, K. (Foredragsholder), Thrane, C. (Oplægsholder) & Henrichsen, P. (Oplægsholder)
15 jun. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Boglancering: Smagen af vildt
Wistoft, K. (Taler), Thrane, C. (Taler), Henrichsen, P. (Taler), Sørensen, S. (Chair person) & Schneider, M. (Arrangør)
22 mar. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil