Smagen af vildt: jagt, undervisning og tilberedning

Karen Wistoft*, Casper Thrane, Peter Henrichsen

*Corresponding author af dette arbejde

Publikation: Bog/antologi/rapportBogFormidling

OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedOdense
ForlagSmag for Livets Forlag
Antal sider85
ISBN (Trykt)978-87-93551-12-1
ISBN (Elektronisk)978-87-93551-13-8
StatusUdgivet - feb. 2021
NavnSmag - skriftserie om smag
Nummer12
Vol/bind2021

Emneord

  • Smag
  • Vildt
  • Jagt
  • Undervsining
  • Litteratur
  • Tilberedning
  • SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)

    01/07/201830/06/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Smagen af vildt - jagt, undervisning og tilberedning

    Wistoft, K. (Foredragsholder), Thrane, C. (Oplægsholder) & Henrichsen, P. (Oplægsholder)

    15 jun. 2021

    Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteterForedrag og mundtlige bidrag

    Fil
  • Boglancering: Smagen af vildt

    Wistoft, K. (Taler), Thrane, C. (Taler), Henrichsen, P. (Taler), Sørensen, S. (Chair person) & Schneider, M. (Arrangør)

    22 mar. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

    Fil

Citationsformater