QUALICOPC – Europæiske mesterskaber i almen praksis?

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

Standard

QUALICOPC – Europæiske mesterskaber i almen praksis? / Jensen, Jacob Reinholdt; Vedsted, Peter; Olesen, Frede.

I: Practicus, Nr. 213, 01.12.2012, s. 188-189.

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

Harvard

APA

CBE

MLA

Jensen, Jacob Reinholdt, Peter Vedsted, og Frede Olesen. "QUALICOPC – Europæiske mesterskaber i almen praksis?". Practicus. 2012, (213). 188-189.

Vancouver

Author

Jensen, Jacob Reinholdt ; Vedsted, Peter ; Olesen, Frede. / QUALICOPC – Europæiske mesterskaber i almen praksis?. I: Practicus. 2012 ; Nr. 213. s. 188-189.

Bibtex

@article{b3ef9a7a41e9467197ff457140637290,
title = "QUALICOPC – Europ{\ae}iske mesterskaber i almen praksis?",
abstract = "Indr{\o}mmet, en decideret konkurrence er det nu ikke. Men form{\aa}let med det internationale QUALICOPC-studie, som Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus deltager i p{\aa} vegne af Danmark, er, at vi i almen praksis skal f{\aa} inspiration af hinandens arbejdsvilk{\aa}r og klinik-faciliteter og derved l{\ae}re af hinanden. Alle lande har en prim{\ae}rsektor, men hvordan finder vi frem til de lande i Europa, som har en prim{\ae}rsektor i verdensklasse? Hvad er det, de g{\o}r godt? Og hvordan er l{\ae}gens klinik- og arbejdsvilk{\aa}r i de europ{\ae}iske lande? Netop disse sp{\o}rgsm{\aa}l pr{\o}ver QUALICOPC-studiet at besvare.",
keywords = "Almen Praksis",
author = "Jensen, {Jacob Reinholdt} and Peter Vedsted and Frede Olesen",
year = "2012",
month = dec,
day = "1",
language = "Dansk",
pages = "188--189",
journal = "Practicus",
issn = "0109-2235",
number = "213",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - QUALICOPC – Europæiske mesterskaber i almen praksis?

AU - Jensen, Jacob Reinholdt

AU - Vedsted, Peter

AU - Olesen, Frede

PY - 2012/12/1

Y1 - 2012/12/1

N2 - Indrømmet, en decideret konkurrence er det nu ikke. Men formålet med det internationale QUALICOPC-studie, som Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus deltager i på vegne af Danmark, er, at vi i almen praksis skal få inspiration af hinandens arbejdsvilkår og klinik-faciliteter og derved lære af hinanden. Alle lande har en primærsektor, men hvordan finder vi frem til de lande i Europa, som har en primærsektor i verdensklasse? Hvad er det, de gør godt? Og hvordan er lægens klinik- og arbejdsvilkår i de europæiske lande? Netop disse spørgsmål prøver QUALICOPC-studiet at besvare.

AB - Indrømmet, en decideret konkurrence er det nu ikke. Men formålet med det internationale QUALICOPC-studie, som Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus deltager i på vegne af Danmark, er, at vi i almen praksis skal få inspiration af hinandens arbejdsvilkår og klinik-faciliteter og derved lære af hinanden. Alle lande har en primærsektor, men hvordan finder vi frem til de lande i Europa, som har en primærsektor i verdensklasse? Hvad er det, de gør godt? Og hvordan er lægens klinik- og arbejdsvilkår i de europæiske lande? Netop disse spørgsmål prøver QUALICOPC-studiet at besvare.

KW - Almen Praksis

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 188

EP - 189

JO - Practicus

JF - Practicus

SN - 0109-2235

IS - 213

ER -