Projekter pr. år
Abstract
Det er et alvorligt problem, at sundhedsmyndighederne ikke tilbyder kostvejledning til familier, som spiser vegansk. Og så kalder debatten på en sundhedspædagogisk vinkel. Tre pædagogiske grundproblemer er tydelige: kompetenceløft hos sundhedsplejerskerne, viden om vegetarisk ernæring til småbørn, opdragelse til personlig smagsmyndighed.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Tidsskrift | Sundhedsmonitor |
Status | Udgivet - 1 sep. 2020 |
-
BSL: Børn Smag Læring
Wistoft, K. (Deltager) & Leer, J. (Deltager)
15/08/2014 → 31/05/2016
Projekter: Projekt › Forskning
-
Haver til Maver. Udbredelse af et gastronomisk skolehaveprojekt
Wistoft, K. (Deltager)
01/01/2014 → 31/07/2017
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Sundhedspædagogisk forum for ledende og koordinerende sundhedsplejersker.
Wistoft, K. (Deltager)
01/02/2010 → 30/04/2012
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
Bæredygtighed og 'den moralske smag'
Wistoft, K., 2020.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Etik, moral og moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
Wistoft, K., 2020, 4 s. Foreningen Madkundskab.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
Åben adgang -
Børnemad - når smag overhaler sundhed
Wistoft, K., 28 apr. 2019, I: Politiken, kroniken.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kronik
Presse/Medier
-
Etik, moral, moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
Wistoft, K.
03/02/2020
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
-