Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Produktion af biopolymerer: danske afgrøder der kan være relevante

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Standard

Produktion af biopolymerer : danske afgrøder der kan være relevante. / Jørgensen, Johannes Ravn; Boelt, Birte; Kristensen, Erik Fløjgaard.

Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 41 s. (DCA rapport; Nr. 168).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Harvard

APA

CBE

Jørgensen JR, Boelt B, Kristensen EF 2020. Produktion af biopolymerer: danske afgrøder der kan være relevante. Aarhus: Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 41 s. (DCA rapport; Nr. 168).

MLA

Jørgensen, Johannes Ravn, Birte Boelt, og Erik Fløjgaard Kristensen Produktion af biopolymerer: danske afgrøder der kan være relevante Aarhus: Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 2020. (DCA rapport; Journal nr. 168).

Vancouver

Jørgensen JR, Boelt B, Kristensen EF. Produktion af biopolymerer: danske afgrøder der kan være relevante. Aarhus: Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 41 s. (DCA rapport; Nr. 168).

Author

Jørgensen, Johannes Ravn ; Boelt, Birte ; Kristensen, Erik Fløjgaard. / Produktion af biopolymerer : danske afgrøder der kan være relevante. Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 41 s. (DCA rapport; Nr. 168).

Bibtex

@book{701d65b72380489d98ddf263307e29f4,
title = "Produktion af biopolymerer: danske afgr{\o}der der kan v{\ae}re relevante",
abstract = "Linket til h{\o}jre henviser til rapporten i trykt format til downloadDokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med f{\o}lgebrevRapporten er udarbejdet p{\aa} bestilling af Milj{\o}- og F{\o}devareministeriet og giver en redeg{\o}relse for hvilke specifikke afgr{\o}der, der kan produceres p{\aa} danske landbrugsarealer er velegnede til anvendelse som biopolymer inden for produktomr{\aa}der som f.eks. tekstil, emballage og byggeri. Rapporten indeholder opdateret viden om produktion af h{\o}r og hamp i Danmark og Europa, deres dyrkningssystemer samt en kort gennemgang af tekniske karakteristika for fibertyper af h{\o}r og hamp i sammenligning med andre plantefibre. Forventet udbytte og de dyrkningsm{\ae}ssige udfordringer og muligheder for dyrkning af spindh{\o}r og hamp gennemg{\aa}s. Endvidere beskrives milj{\o}- og klimam{\ae}ssige perspektiver, der relaterer sig til dyrkning af spindh{\o}r og hamp.",
keywords = "T0-2019",
author = "J{\o}rgensen, {Johannes Ravn} and Birte Boelt and Kristensen, {Erik Fl{\o}jgaard}",
note = "Journal 2019-760-001095",
year = "2020",
month = jan,
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93787-55-1",
series = "DCA rapport",
number = "168",
publisher = "Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for F{\o}devarer og Jordbrug",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Produktion af biopolymerer

T2 - danske afgrøder der kan være relevante

AU - Jørgensen, Johannes Ravn

AU - Boelt, Birte

AU - Kristensen, Erik Fløjgaard

N1 - Journal 2019-760-001095

PY - 2020/1

Y1 - 2020/1

N2 - Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til downloadDokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrevRapporten er udarbejdet på bestilling af Miljø- og Fødevareministeriet og giver en redegørelse for hvilke specifikke afgrøder, der kan produceres på danske landbrugsarealer er velegnede til anvendelse som biopolymer inden for produktområder som f.eks. tekstil, emballage og byggeri. Rapporten indeholder opdateret viden om produktion af hør og hamp i Danmark og Europa, deres dyrkningssystemer samt en kort gennemgang af tekniske karakteristika for fibertyper af hør og hamp i sammenligning med andre plantefibre. Forventet udbytte og de dyrkningsmæssige udfordringer og muligheder for dyrkning af spindhør og hamp gennemgås. Endvidere beskrives miljø- og klimamæssige perspektiver, der relaterer sig til dyrkning af spindhør og hamp.

AB - Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til downloadDokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrevRapporten er udarbejdet på bestilling af Miljø- og Fødevareministeriet og giver en redegørelse for hvilke specifikke afgrøder, der kan produceres på danske landbrugsarealer er velegnede til anvendelse som biopolymer inden for produktområder som f.eks. tekstil, emballage og byggeri. Rapporten indeholder opdateret viden om produktion af hør og hamp i Danmark og Europa, deres dyrkningssystemer samt en kort gennemgang af tekniske karakteristika for fibertyper af hør og hamp i sammenligning med andre plantefibre. Forventet udbytte og de dyrkningsmæssige udfordringer og muligheder for dyrkning af spindhør og hamp gennemgås. Endvidere beskrives miljø- og klimamæssige perspektiver, der relaterer sig til dyrkning af spindhør og hamp.

KW - T0-2019

M3 - Rapport

SN - 978-87-93787-55-1

T3 - DCA rapport

BT - Produktion af biopolymerer

PB - Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

CY - Aarhus

ER -