Potentiale for kavitationsteknologier i mejeriindustrien: Forskningsprojekt viser forbedret funktionalitet af mejeriprodukter ved anvendelse af nye procesteknologier - og har givet forståelse af molekylære ændringer ved hydrodynamisk og akustisk kavitation.

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  • Sandra Beyer Gregersen
  • Marianne Hammershøj
  • Lars Wiking
  • Zackery Glover, Institut for Fysik, Kemi og Farmaci, Syddansk Universitet
  • ,
  • Adam Cohen Simonsen, Institut for Fysik, Kemi og Farmaci, Syddansk Universitet, Syddansk Universitet, Danmark
  • Karina Bertelsen, SPX Flow Technology A/S, Danmark
  • Bent Pedersen, SPX Flow Technology A/S, Danmark
  • Kristian Raaby Poulsen, Arla Foods Ingredients
  • ,
  • Ulf Andersen, Arla Foods, Danmark
OriginalsprogDansk
TidsskriftMaelkeritidende
Vol/bind3/2021
Sider (fra-til)12-13
Antal sider2
ISSN0024-9645
StatusUdgivet - 2021

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 213439155