Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Positiv psykologi i en pædagogisk verden

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Standard

Positiv psykologi i en pædagogisk verden. / Knoop, Hans Henrik; Lyhne, Jørgen.

Positiv psykologi: positiv pædagogik. 1. udg. Kbh : Dansk Psykologisk Forlag, 2008. s. 7-19.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Harvard

Knoop, HH & Lyhne, J 2008, Positiv psykologi i en pædagogisk verden. i Positiv psykologi: positiv pædagogik. 1 udg, Dansk Psykologisk Forlag, Kbh, s. 7-19.

APA

Knoop, H. H., & Lyhne, J. (2008). Positiv psykologi i en pædagogisk verden. I Positiv psykologi: positiv pædagogik (1 udg., s. 7-19). Kbh: Dansk Psykologisk Forlag.

CBE

Knoop HH, Lyhne J. 2008. Positiv psykologi i en pædagogisk verden. I Positiv psykologi: positiv pædagogik. 1 udg. Kbh: Dansk Psykologisk Forlag. s. 7-19.

MLA

Knoop, Hans Henrik og Jørgen Lyhne "Positiv psykologi i en pædagogisk verden". Positiv psykologi: positiv pædagogik. 1 udg., Kbh: Dansk Psykologisk Forlag. 2008, 7-19.

Vancouver

Knoop HH, Lyhne J. Positiv psykologi i en pædagogisk verden. I Positiv psykologi: positiv pædagogik. 1 udg. Kbh: Dansk Psykologisk Forlag. 2008. s. 7-19

Author

Knoop, Hans Henrik ; Lyhne, Jørgen. / Positiv psykologi i en pædagogisk verden. Positiv psykologi: positiv pædagogik. 1. udg. Kbh : Dansk Psykologisk Forlag, 2008. s. 7-19

Bibtex

@inbook{5c302d10e6c111dc9132000ea68e967b,
title = "Positiv psykologi i en p{\ae}dagogisk verden",
abstract = "I p{\ae}dagogikken har vi i et halvt {\aa}rhundrede v{\ae}ret optaget af at forst{\aa} intellektets og t{\ae}nkningens betydning for l{\ae}ring. Nu er turen kommet til at s{\ae}tte fokus p{\aa} betydningen af den emotionelle og den sociale intelligens. Den nyeste psykologiske og p{\ae}dagogiske forskning har vist, at det kan betale sig at intensivere brugen af anderkendelse, engagement og tilpas faglig udfordring i s{\aa}vel skolerne som p{\aa} arbejdspladserne. I positiv p{\ae}dagogik rettes fokus mod kunsten at skabe optimale l{\ae}ringsmilj{\o}er, hvor p{\ae}dagogikkens sm{\aa} mirakler udfolder sig i n{\ae}rv{\ae}rende og anerkendende l{\ae}ringsrelationer.",
author = "Knoop, {Hans Henrik} and J{\o}rgen Lyhne",
year = "2008",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7706-126-4",
pages = "7--19",
booktitle = "Positiv psykologi",
publisher = "Dansk Psykologisk Forlag",
edition = "1",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Positiv psykologi i en pædagogisk verden

AU - Knoop, Hans Henrik

AU - Lyhne, Jørgen

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - I pædagogikken har vi i et halvt århundrede været optaget af at forstå intellektets og tænkningens betydning for læring. Nu er turen kommet til at sætte fokus på betydningen af den emotionelle og den sociale intelligens. Den nyeste psykologiske og pædagogiske forskning har vist, at det kan betale sig at intensivere brugen af anderkendelse, engagement og tilpas faglig udfordring i såvel skolerne som på arbejdspladserne. I positiv pædagogik rettes fokus mod kunsten at skabe optimale læringsmiljøer, hvor pædagogikkens små mirakler udfolder sig i nærværende og anerkendende læringsrelationer.

AB - I pædagogikken har vi i et halvt århundrede været optaget af at forstå intellektets og tænkningens betydning for læring. Nu er turen kommet til at sætte fokus på betydningen af den emotionelle og den sociale intelligens. Den nyeste psykologiske og pædagogiske forskning har vist, at det kan betale sig at intensivere brugen af anderkendelse, engagement og tilpas faglig udfordring i såvel skolerne som på arbejdspladserne. I positiv pædagogik rettes fokus mod kunsten at skabe optimale læringsmiljøer, hvor pædagogikkens små mirakler udfolder sig i nærværende og anerkendende læringsrelationer.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7706-126-4

SP - 7

EP - 19

BT - Positiv psykologi

PB - Dansk Psykologisk Forlag

CY - Kbh

ER -