Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 20 apr. 2019 |
Status | Udgivet - 20 apr. 2019 |
Begivenhed | Children and Nature: International Conference 2019 - Oakland Marriott City Center, Oakland, USA Varighed: 16 maj 2019 → 18 maj 2019 https://www.childrenandnature.org/cnc2019/ |
Konference
Konference | Children and Nature |
---|---|
Lokation | Oakland Marriott City Center |
Land/Område | USA |
By | Oakland |
Periode | 16/05/2019 → 18/05/2019 |
Internetadresse |
Emneord
- Children
- Nature
- Outdoor learning
- Taste education
- School gardens
Projekter
- 8 Afsluttet
-
Haven i Havet - National Havhøst: undervisningsprogram. Følgeforskning og evaluering af undervisningsprogram i danske havhaver.
Wistoft, K. (PI)
01/01/2021 → 31/12/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Udeskole og fagintegration
Wistoft, K. (Projektleder) & Højgaard Christensen, J. (Deltager)
01/02/2017 → 31/12/2017
Projekter: Projekt › Forskning
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Exploring the Complexity of Teaching Taste, Focusing on the Complexity of Research-Practice Collaboration
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 10 jul. 2019, s. 1-10. 10 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
-
Teaching taste
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 10 okt. 2019, Illinois, USA: Common Ground Research Networks. 114 s. (Food studies).Bidragets oversatte titel :Smagens didaktik Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › peer review
-
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Food for Health - Teaching Taste: Seven dimensions of taste
Wistoft, K. (Oplægsholder)
11 feb. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil