Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

Standard

Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen. / Rasmussen, Maj Sofie.

København : DPU, Aarhus Universitet, 2017. 275 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

Harvard

Rasmussen, MS 2017, Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen. DPU, Aarhus Universitet, København.

APA

Rasmussen, M. S. (2017). Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen. DPU, Aarhus Universitet.

CBE

Rasmussen MS 2017. Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen. København: DPU, Aarhus Universitet. 275 s.

MLA

Rasmussen, Maj Sofie Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen København: DPU, Aarhus Universitet. 2017.

Vancouver

Rasmussen MS. Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen. København: DPU, Aarhus Universitet, 2017. 275 s.

Author

Rasmussen, Maj Sofie. / Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen. København : DPU, Aarhus Universitet, 2017. 275 s.

Bibtex

@phdthesis{83bfcf2883f74dc4b57893aa94c6d0a1,
title = "Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen",
abstract = "Afhandlingen er baseret p{\aa} et kvalitativt studie af 11 unge fra 9. klasse i Fryshuset i Stockholm... Det overordnede form{\aa}l er at unders{\o}ge marginaliserende og overskridende bev{\ae}gelser i relation til l{\ae}ring, tilblivelse og engagement for de unge i Fryshusets grundskole der har elevernes passioner (skateboarding, dans, basketball, musik og kunst & h{\aa}ndv{\ae}rk) som sit p{\ae}dagogiske, ideologiske og organisatoriske omdrejningspunkt... Form{\aa}let med projektet er desuden at give et forskningsm{\ae}ssigt bidrag til den aktuelle uddannelsespolitiske debat om reorganisering af udskolingen med henblik p{\aa} at skabe {\o}get motivation og l{\ae}ring i den danske folkeskoles {\ae}ldste klasser.",
author = "Rasmussen, {Maj Sofie}",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "9788776846435",
publisher = "DPU, Aarhus Universitet",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen

AU - Rasmussen, Maj Sofie

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Afhandlingen er baseret på et kvalitativt studie af 11 unge fra 9. klasse i Fryshuset i Stockholm... Det overordnede formål er at undersøge marginaliserende og overskridende bevægelser i relation til læring, tilblivelse og engagement for de unge i Fryshusets grundskole der har elevernes passioner (skateboarding, dans, basketball, musik og kunst & håndværk) som sit pædagogiske, ideologiske og organisatoriske omdrejningspunkt... Formålet med projektet er desuden at give et forskningsmæssigt bidrag til den aktuelle uddannelsespolitiske debat om reorganisering af udskolingen med henblik på at skabe øget motivation og læring i den danske folkeskoles ældste klasser.

AB - Afhandlingen er baseret på et kvalitativt studie af 11 unge fra 9. klasse i Fryshuset i Stockholm... Det overordnede formål er at undersøge marginaliserende og overskridende bevægelser i relation til læring, tilblivelse og engagement for de unge i Fryshusets grundskole der har elevernes passioner (skateboarding, dans, basketball, musik og kunst & håndværk) som sit pædagogiske, ideologiske og organisatoriske omdrejningspunkt... Formålet med projektet er desuden at give et forskningsmæssigt bidrag til den aktuelle uddannelsespolitiske debat om reorganisering af udskolingen med henblik på at skabe øget motivation og læring i den danske folkeskoles ældste klasser.

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 9788776846435

BT - Passion og (dis)engagement blandt unge i udskolingen

PB - DPU, Aarhus Universitet

CY - København

ER -