Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Food, Culture and Society |
Vol/bind | 23 |
Nummer | 4 |
Sider (fra-til) | 523-541 |
ISSN | 1528-9796 |
DOI | |
Status | Udgivet - aug. 2020 |
Emneord
- Taste education
- Outdoor learning
- School gardens
- Taste didatics
- Professional teachers
- Grundskole
- Læring og læringsmiljøer
- Didaktik
- Madkundskab
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Outdoor Taste Education: Danish Perspectives on Potentials and Challenges for Taste Education in School Gardens and Outdoor Education'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.-
TASTE Didactics - Food and Critical Thinking
Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)
01/08/2023 → 31/08/2027
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Haven i Havet - National Havhøst: undervisningsprogram. Følgeforskning og evaluering af undervisningsprogram i danske havhaver.
Wistoft, K. (PI)
01/01/2021 → 31/12/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
Udeskole og fagintegration
Wistoft, K. (Projektleder) & Højgaard Christensen, J. (Deltager)
01/02/2017 → 31/12/2017
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Exploring the Complexity of Teaching Taste, Focusing on the Complexity of Research-Practice Collaboration
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 10 jul. 2019, s. 1-10. 10 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
-
Investigating the effectiveness of subject-integrated school garden teaching
Christensen, J. H. & Wistoft, K., 1 nov. 2019, I: Journal of Outdoor and Environmental Education . 22, 3, s. 237-251 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil11 Citationer (Scopus)353 Downloads (Pure)
Aktiviteter
-
TASTE Didactics
Wistoft, K. (Arrangør)
20 sep. 2023 → 21 sep. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil -
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil