DPU

Aarhus Universitets segl

Onlinefacilitering: Skab resultater og træd i karakter som facilitator på møder og konferencer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Standard

Onlinefacilitering : Skab resultater og træd i karakter som facilitator på møder og konferencer. / Ravn, Ib; Bonnén, Signe; Agerholm, Kenneth.

København : Hans Reitzels Forlag, 2022. 143 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Harvard

APA

CBE

Ravn I, Bonnén S, Agerholm K 2022. Onlinefacilitering: Skab resultater og træd i karakter som facilitator på møder og konferencer. København: Hans Reitzels Forlag. 143 s.

MLA

Ravn, Ib, Signe Bonnén og Kenneth Agerholm Onlinefacilitering: Skab resultater og træd i karakter som facilitator på møder og konferencer København: Hans Reitzels Forlag. 2022.

Vancouver

Ravn I, Bonnén S, Agerholm K. Onlinefacilitering: Skab resultater og træd i karakter som facilitator på møder og konferencer. København: Hans Reitzels Forlag, 2022. 143 s.

Author

Ravn, Ib ; Bonnén, Signe ; Agerholm, Kenneth. / Onlinefacilitering : Skab resultater og træd i karakter som facilitator på møder og konferencer. København : Hans Reitzels Forlag, 2022. 143 s.

Bibtex

@book{4cdef57cbaed4aa89e7e1d330f4d74fa,
title = "Onlinefacilitering: Skab resultater og tr{\ae}d i karakter som facilitator p{\aa} m{\o}der og konferencer",
abstract = "[Bagsidetekst]:Onlinem{\o}der skal faciliteres kompetent. Det er ikke nok at give ordet til den n{\ae}ste p{\aa} talerlisten. M{\o}defacilitator skal sikre involvering og fremdrift i m{\o}det, s{\aa} deltagerne oplever mening og der skabes v{\ae}rdi for kunder og borgere.Bogen giver praktiske r{\aa}d om onlinefacilitering af almindelige m{\o}der, innovationsm{\o}der, konferencer og webinarer, og ikke mindst de sv{\ae}re hybride m{\o}der. Der er redskaber til breakouts, whiteboards og nye teknologier, adgang til f{\ae}rdige drejeb{\o}ger og metoder til konflikth{\aa}ndtering.Gode m{\o}der er dybest set samtaler med form{\aa}l og fremdrift. Samtaler, der inkluderer alle og skaber l{\o}sninger, kommer ikke af sig selv. Ogs{\aa} online har facilitator et meget stort ansvar for, at de lykkes.",
keywords = "Onlinem{\o}der, Virtuel facilitering, Onlinefacilitering, M{\o}der p{\aa} nettet, Online kommunikation, M{\o}deledelse p{\aa} nettet, Teknologiforst{\aa}else",
author = "Ib Ravn and Signe Bonn{\'e}n and Kenneth Agerholm",
year = "2022",
month = jan,
day = "26",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-123-3910-9",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Onlinefacilitering

T2 - Skab resultater og træd i karakter som facilitator på møder og konferencer

AU - Ravn, Ib

AU - Bonnén, Signe

AU - Agerholm, Kenneth

PY - 2022/1/26

Y1 - 2022/1/26

N2 - [Bagsidetekst]:Onlinemøder skal faciliteres kompetent. Det er ikke nok at give ordet til den næste på talerlisten. Mødefacilitator skal sikre involvering og fremdrift i mødet, så deltagerne oplever mening og der skabes værdi for kunder og borgere.Bogen giver praktiske råd om onlinefacilitering af almindelige møder, innovationsmøder, konferencer og webinarer, og ikke mindst de svære hybride møder. Der er redskaber til breakouts, whiteboards og nye teknologier, adgang til færdige drejebøger og metoder til konflikthåndtering.Gode møder er dybest set samtaler med formål og fremdrift. Samtaler, der inkluderer alle og skaber løsninger, kommer ikke af sig selv. Også online har facilitator et meget stort ansvar for, at de lykkes.

AB - [Bagsidetekst]:Onlinemøder skal faciliteres kompetent. Det er ikke nok at give ordet til den næste på talerlisten. Mødefacilitator skal sikre involvering og fremdrift i mødet, så deltagerne oplever mening og der skabes værdi for kunder og borgere.Bogen giver praktiske råd om onlinefacilitering af almindelige møder, innovationsmøder, konferencer og webinarer, og ikke mindst de svære hybride møder. Der er redskaber til breakouts, whiteboards og nye teknologier, adgang til færdige drejebøger og metoder til konflikthåndtering.Gode møder er dybest set samtaler med formål og fremdrift. Samtaler, der inkluderer alle og skaber løsninger, kommer ikke af sig selv. Også online har facilitator et meget stort ansvar for, at de lykkes.

KW - Onlinemøder

KW - Virtuel facilitering

KW - Onlinefacilitering

KW - Møder på nettet

KW - Online kommunikation

KW - Mødeledelse på nettet

KW - Teknologiforståelse

M3 - Bog

SN - 978-87-123-3910-9

BT - Onlinefacilitering

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København

ER -