Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | København |
---|---|
Forlag | Smag for Livet Forlag, Campusvej 55, 5230 Odense M. email: forlag@smagforlivet.dk. Tlf: 93 50 70 71 |
Udgave | 1. |
Antal sider | 75 |
ISBN (Trykt) | 978-87-998266-0-5 |
ISBN (Elektronisk) | 978-87-998266-1-2 |
Status | Udgivet - 15 jun. 2015 |
Serietitel | Smag - skriftserie om smag |
---|---|
Nummer | #02 |
Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Rådgivning - typer › Rådgivning
Aktivitet: Rådgivning - typer › Rådgivning
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
ID: 85421550