Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | København |
---|---|
Forlag | Komiteen for Sundhedsoplysning |
Udgave | 1. |
Antal sider | 190 |
ISBN (Trykt) | 978-87-93213-08-1 |
Status | Udgivet - 2014 |
Emneord
- madlavning
- skoleelever
- yndlingsretter
- smag
- kreativitet
- variation
- selvstændighed
Projekter
- 2 Afsluttet
-
SmagForLivet
Mouritsen, O. G. (Ansøger), Wistoft, K. (Projektleder), Leer, J. (Deltager), Højlund, S. (Deltager) & Povlsen, K. K. (Deltager)
01/07/2014 → 30/06/2018
Projekter: Projekt › Forskning
-
Aktiviteter
-
MADmovers
Wistoft, K. (Deltager)
8 nov. 2016 → 21 nov. 2016Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil -
Forskning i læring, madkundskab, smag og trivsel i skolen: Professor tiltrædelsesforelæsning
Wistoft, K. (Foredragsholder)
22 jan. 2016Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Madkundskab
Wistoft, K. (Arrangør)
21 maj 2015Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil
Presse/Medier
-
Professor om madkundskab: Det må aldrig blive teori for teoriens skyld
Wistoft, K.
28/02/2023
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Færre børn hjælper til i køkkenet under coronaepidemien: »Det undrer mig virkelig«
Wistoft, K.
15/06/2021
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Kræsne børn er skabt af smagskontrollerende forældre
Wistoft, K.
24/10/2016
1 element af Mediedækning
Presse/medie