Mit kokkeri

Søren Ejlersen, Louisa Lorang, Karen Wistoft (Redaktør), Mette Laub Petersen (Redaktør)

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

    Abstract

    MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet støttes af Nordea-fonden. Bag kogebogens mange opskrifter står en række erfarne madeksperter bestående af Søren Ejlersen, Louisa Lorang m.fl. Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet har ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.
    OriginalsprogDansk
    UdgivelsesstedKøbenhavn
    ForlagKomiteen for Sundhedsoplysning
    Udgave1.
    Antal sider190
    ISBN (Trykt)978-87-93213-08-1
    StatusUdgivet - 2014

    Emneord

    • madlavning
    • skoleelever
    • yndlingsretter
    • smag
    • kreativitet
    • variation
    • selvstændighed
    • SmagForLivet

      Mouritsen, O. G. (Ansøger), Wistoft, K. (Projektleder), Leer, J. (Deltager), Højlund, S. (Deltager) & Povlsen, K. K. (Deltager)

      01/07/201430/06/2018

      Projekter: ProjektForskning

    • MIT Kokkeri

      Wistoft, K. (Deltager)

      01/02/201431/03/2016

      Projekter: ProjektForskning

    • MADmovers

      Wistoft, K. (Deltager)

      8 nov. 201621 nov. 2016

      Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

      Fil
    • Forskning i læring, madkundskab, smag og trivsel i skolen: Professor tiltrædelsesforelæsning

      Wistoft, K. (Foredragsholder)

      22 jan. 2016

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

      Fil
    • Madkundskab

      Wistoft, K. (Arrangør)

      21 maj 2015

      Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

      Fil

    Citationsformater