Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Food Studies: An Interdisciplinary Journal |
Status | Udgivet - nov. 2022 |
Begivenhed | The Eleventh International Conference on Food Studies: Making Sense from Taste: Quality, Context, Community - Varighed: 28 okt. 2021 → 30 okt. 2021 https://food-studies.com/2021-conference |
Konference
Konference | The Eleventh International Conference on Food Studies |
---|---|
Periode | 28/10/2021 → 30/10/2021 |
Internetadresse |
Emneord
- Introcudtion
- Taste perspectives
- Authors
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Making Sense of Taste: Quality, Context, Community: Introduction to Special Issue'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.Projekter
- 1 Igangværende
-
TASTE Didactics - Food and Critical Thinking
Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)
01/08/2023 → 31/08/2027
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
-
Food diversity in Home Economics Education – exemplified by Danish school research
Wistoft, K., 11 nov. 2023, (Afsendt) Journal of Asian Regional Association for Home Economics: JARAHE. Nishihara, N. (red.). ARAHEPublikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til rapport › Forskning › peer review
-
Religious taste: A reflection repertoire for teaching food diversity
Wistoft, K., nov. 2022, I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal. 12, 2, s. 49-63 15 s.Bidragets oversatte titel :Religiøs smag: Et refleksionsrepertoire til undervisning i madmæssig mangfoldighed Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil89 Downloads (Pure) -
Taste: Making Sense of Food
Qvortrup, L. & Wistoft, K., nov. 2022, I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal. 12, 2, s. 1-7 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
Food Studies 2022
Wistoft, K. (Deltager)
23 okt. 2022 → 24 okt. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Forskningssymposium Madmæssig Mangfoldighed i Madkundskabsdidaktik
Wistoft, K. (Arrangør)
26 aug. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil -
Food Studies: An Interdisciplinary Journal (Tidsskrift)
Wistoft, K. (Redaktør) & Qvortrup, L. (Redaktør)
15 jan. 2022 → 9 dec. 2022Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Redaktør af tidsskrift › Forskning