Projekter pr. år
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2014 |
Udgiver | Arla Fonden |
Status | Udgivet - 2014 |
Emneord
- lejrskoler
- undervisningsmaterialer
- madlavning
- bæredygtighed
- måltider
- madkundskab
- sundhed
Projekter
- 1 Afsluttet
-
VILD MAD 2 - Følgeforskning i national udrulning. Den vilde mad som nationalt dannelsesprojekt
Wistoft, K. (PI), Stovgaard, M. (PI) & Clark, A. (PI)
01/05/2020 → 31/12/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
Bæredygtighed og den moralske smag
Wistoft, K., 1 feb. 2022.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Ethics, moral, and moralization: Sustainability in food education
Wistoft, K., dec. 2020, I: International Journal of Food Design. 5, 1-2, s. 149-156 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang4 Citationer (Scopus)
Aktiviteter
- 1 Foredrag og mundtlige bidrag
-
Forskning i læring, madkundskab, smag og trivsel i skolen: Professor tiltrædelsesforelæsning
Wistoft, K. (Foredragsholder)
22 jan. 2016Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil
Presse/Medier
-
Færre børn hjælper til i køkkenet under coronaepidemien: »Det undrer mig virkelig«
Wistoft, K.
15/06/2021
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
8 ud af ti har madpakke med – alligevel føler skolebørn sig sultne
Wistoft, K.
31/07/2019
1 Mediebidrag
Presse/medie
-