Low glycaemic index foods from wild barley and amylose-only barley lines

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

DOI

  • Domenico Sagnelli, Københavns Universitet, Danmark
  • Simona Chessa, Institute of Food Research
  • ,
  • Giuseppina Mandalari, University Of Messina
  • ,
  • Mario Di Martino, University of Napoli
  • ,
  • Waraporn Sorndech, Suranaree University of Technology
  • ,
  • Gianfranco Mamone, Institute of Food Sciences, CNR, Avellino
  • ,
  • Eva Vincze
  • Grégoire Buillon, Københavns Universitet
  • ,
  • Dennis Sandris Nielsen, Københavns Universitet
  • ,
  • Maria Wiese, Københavns Universitet
  • ,
  • Andreas Blennow, Københavns Universitet
  • ,
  • Kim H. Hebelstrup
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftJournal of Functional Foods
Vol/bind40
Sider (fra-til)408-416
Antal sider9
ISSN1756-4646
DOI
StatusUdgivet - 1 jan. 2018

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 120266932