Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML: en simplificering af metode fra OML-DEP

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Standard

Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML : en simplificering af metode fra OML-DEP. / Løfstrøm, Per.

Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, 2020. 27 s. (Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi; Nr. 380).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Harvard

Løfstrøm, P 2020, Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML: en simplificering af metode fra OML-DEP. Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, nr. 380, Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi. <https://dce2.au.dk/pub/SR380.pdf>

APA

Løfstrøm, P. (2020). Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML: en simplificering af metode fra OML-DEP. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi. Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi Nr. 380 https://dce2.au.dk/pub/SR380.pdf

CBE

Løfstrøm P 2020. Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML: en simplificering af metode fra OML-DEP. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi. 27 s. (Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi; Nr. 380).

MLA

Løfstrøm, Per Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML: en simplificering af metode fra OML-DEP Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi. 2020. (Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi; Journal nr. 380).

Vancouver

Løfstrøm P. Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML: en simplificering af metode fra OML-DEP. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, 2020. 27 s. (Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi; Nr. 380).

Author

Løfstrøm, Per. / Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML : en simplificering af metode fra OML-DEP. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, 2020. 27 s. (Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi; Nr. 380).

Bibtex

@book{994922b617d04b3e9cde2b8701d57e1d,
title = "Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML: en simplificering af metode fra OML-DEP",
abstract = "Den atmosf{\ae}riske spredningsmodel OML er udviklet til beregning af lokal deposition af ammoniak fra stalde i relation til milj{\o}godkendelse af husdyrbrug. Udviklingen er baseret p{\aa} en simplificering af metoderne i den fulde model OML-DEP, som ligger til grund for IT-systemet i husdyrgodkendelser.dk. Den ny model OML-Multi 7.0 estimere ogs{\aa} den lokale baggrundsdeposition af kv{\ae}lstof p{\aa} basis af beregninger udf{\o}rt i NOVANA. ",
author = "Per L{\o}fstr{\o}m",
year = "2020",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7156-496-9",
series = "Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Milj{\o} og Energi",
number = "380",
publisher = "Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Milj{\o} og Energi",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML

T2 - en simplificering af metode fra OML-DEP

AU - Løfstrøm, Per

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Den atmosfæriske spredningsmodel OML er udviklet til beregning af lokal deposition af ammoniak fra stalde i relation til miljøgodkendelse af husdyrbrug. Udviklingen er baseret på en simplificering af metoderne i den fulde model OML-DEP, som ligger til grund for IT-systemet i husdyrgodkendelser.dk. Den ny model OML-Multi 7.0 estimere også den lokale baggrundsdeposition af kvælstof på basis af beregninger udført i NOVANA.

AB - Den atmosfæriske spredningsmodel OML er udviklet til beregning af lokal deposition af ammoniak fra stalde i relation til miljøgodkendelse af husdyrbrug. Udviklingen er baseret på en simplificering af metoderne i den fulde model OML-DEP, som ligger til grund for IT-systemet i husdyrgodkendelser.dk. Den ny model OML-Multi 7.0 estimere også den lokale baggrundsdeposition af kvælstof på basis af beregninger udført i NOVANA.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7156-496-9

T3 - Videnskabelig rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

BT - Lokal deposition af ammoniak beregnet med OML

PB - Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

ER -