Aarhus Universitets segl

Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

Standard

Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer. / Vils, Else; Canibe, Nuria; Sommer, Helle Mølgaard.
I: Meddelelse, Nr. 1213, 1213, 12.2020.

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

Harvard

Vils, E, Canibe, N & Sommer, HM 2020, 'Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer', Meddelelse, nr. 1213, 1213.

APA

Vils, E., Canibe, N., & Sommer, H. M. (2020). Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer. Meddelelse, (1213), [1213].

CBE

Vils E, Canibe N, Sommer HM. 2020. Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer. Meddelelse. (1213):Article 1213.

MLA

Vils, Else, Nuria Canibe og Helle Mølgaard Sommer. "Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer". Meddelelse. 2020. (1213).

Vancouver

Author

Vils, Else ; Canibe, Nuria ; Sommer, Helle Mølgaard. / Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer. I: Meddelelse. 2020 ; Nr. 1213.

Bibtex

@article{5291a5d0c414460e87de85d01ea8a22b,
title = "Lav temperatur (12 ºc) i v{\aa}dfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer",
abstract = "Lav temperatur (12 ºC) i v{\aa}dfoderr{\o}rene reducerer fermenteringstabet af frit lysin og treonin. Tils{\ae}tning af 2 ‰ myresyre hj{\ae}lper til at reducere v{\ae}kst af enterobakterier ved 12 ºC og fermenteringstabet ved 20 ºC.",
keywords = "v{\aa}dfoder, fermenteringstab, fermentering, aminosyretab",
author = "Else Vils and Nuria Canibe and Sommer, {Helle M{\o}lgaard}",
year = "2020",
month = dec,
language = "Dansk",
journal = "Meddelelse",
number = "1213",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer

AU - Vils, Else

AU - Canibe, Nuria

AU - Sommer, Helle Mølgaard

PY - 2020/12

Y1 - 2020/12

N2 - Lav temperatur (12 ºC) i vådfoderrørene reducerer fermenteringstabet af frit lysin og treonin. Tilsætning af 2 ‰ myresyre hjælper til at reducere vækst af enterobakterier ved 12 ºC og fermenteringstabet ved 20 ºC.

AB - Lav temperatur (12 ºC) i vådfoderrørene reducerer fermenteringstabet af frit lysin og treonin. Tilsætning af 2 ‰ myresyre hjælper til at reducere vækst af enterobakterier ved 12 ºC og fermenteringstabet ved 20 ºC.

KW - vådfoder

KW - fermenteringstab

KW - fermentering

KW - aminosyretab

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Meddelelse

JF - Meddelelse

IS - 1213

M1 - 1213

ER -