Aarhus Universitets segl

Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

Dokumenter

  • Else Vils, Danmark
  • Nuria Canibe
  • Helle Mølgaard Sommer, Danmarks Tekniske Universitet, Danmark
Lav temperatur (12 ºC) i vådfoderrørene reducerer fermenteringstabet af frit lysin og treonin. Tilsætning af 2 ‰ myresyre hjælper til at reducere vækst af enterobakterier ved 12 ºC og fermenteringstabet ved 20 ºC.
OriginalsprogDansk
Artikelnummer1213
BogserieMeddelelse
Nummer1213
Antal sider22
StatusUdgivet - dec. 2020

    Forskningsområder

  • vådfoder, fermenteringstab, fermentering, aminosyretab

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

Download-statistik

Ingen data tilgængelig

ID: 205900853