Du er her: AU »
Om AU »
Organisation
» Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenterings...
Lav temperatur (12 ºc) i vådfoder minimerer fermenteringstab af aminosyrer Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning
Else Vils, Danmark Nuria Canibe Helle Mølgaard Sommer, Danmarks Tekniske Universitet, Danmark Lav temperatur (12 ºC) i vådfoderrørene reducerer fermenteringstabet af frit lysin og treonin. Tilsætning af 2 ‰ myresyre hjælper til at reducere vækst af enterobakterier ved 12 ºC og fermenteringstabet ved 20 ºC.
Originalsprog Dansk Artikelnummer 1213 Bogserie Meddelelse Nummer 1213 Antal sider 22 Status Udgivet - dec. 2020
vådfoder, fermenteringstab, fermentering, aminosyretab
Se relationer på Aarhus Universitet
Citationsformater
ID: 205900853
Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus
Email: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
CVR-nr: 31119103
EORI-nummer: DK-31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre