Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Klub Klods: Materiale til sociale læringsforløb

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationUndervisning

Standard

Klub Klods: Materiale til sociale læringsforløb. / Paldam, Ella; Steensgaard, Rikke; Lundsgård, Stine Strøm; Gebauer, Line.

46 s. 2020, Læringsmateriale.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationUndervisning

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{7776ace7cc22496c9572318766d54568,
title = "Klub Klods: Materiale til sociale l{\ae}ringsforl{\o}b",
abstract = "Materialet her er udviklet til personale, b{\o}rn og for{\ae}ldre p{\aa} Langagersko-len afforskere fra Aarhus Universitet og autismespecialiserede psykologer sammen med personale, b{\o}rn og for{\ae}ldre p{\aa} Langagerskolen. Materialet er udviklet som led i projektet CollaboLearn, der er et samarbejde mellem forskere, prak-tikere og brugere om at medvirke til at styrke inklusionen af autistiske personer i vores samfund. CollaboLearn er st{\o}ttet af Trygfonden. Desuden har Carlsbergfondet, Sofiefonden, Innovationsfond-en og Legofonden medvirket til at funde vores arbejde i projektet.Materialet er udarbejdet af Rikke Steensgaard og Ella Paldam i for{\aa}ret 2020 p{\aa} baggrund af pro-jektteamets arbejde gennem to {\aa}r med at unders{\o}ge og udvikle legende samarbejdsaktiviteter.Materialet udgives som mapper, der er tilg{\ae}ngelige p{\aa} Langagerskolen samt p{\aa} vores hjemmesid-er: autismepotentiale.dk/klubklods og interactingminds.au.dk/projects/collabolearn/. Materialet er under l{\o}bende udvikling, s{\aa} kommentarer, sp{\o}rgsm{\aa}l og ideer modtages med tak p{\aa} klubklods@gmail.com.",
author = "Ella Paldam and Rikke Steensgaard and Lundsg{\aa}rd, {Stine Str{\o}m} and Line Gebauer",
year = "2020",
month = jun,
language = "Dansk",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Klub Klods: Materiale til sociale læringsforløb

AU - Paldam, Ella

AU - Steensgaard, Rikke

AU - Lundsgård, Stine Strøm

AU - Gebauer, Line

PY - 2020/6

Y1 - 2020/6

N2 - Materialet her er udviklet til personale, børn og forældre på Langagersko-len afforskere fra Aarhus Universitet og autismespecialiserede psykologer sammen med personale, børn og forældre på Langagerskolen. Materialet er udviklet som led i projektet CollaboLearn, der er et samarbejde mellem forskere, prak-tikere og brugere om at medvirke til at styrke inklusionen af autistiske personer i vores samfund. CollaboLearn er støttet af Trygfonden. Desuden har Carlsbergfondet, Sofiefonden, Innovationsfond-en og Legofonden medvirket til at funde vores arbejde i projektet.Materialet er udarbejdet af Rikke Steensgaard og Ella Paldam i foråret 2020 på baggrund af pro-jektteamets arbejde gennem to år med at undersøge og udvikle legende samarbejdsaktiviteter.Materialet udgives som mapper, der er tilgængelige på Langagerskolen samt på vores hjemmesid-er: autismepotentiale.dk/klubklods og interactingminds.au.dk/projects/collabolearn/. Materialet er under løbende udvikling, så kommentarer, spørgsmål og ideer modtages med tak på klubklods@gmail.com.

AB - Materialet her er udviklet til personale, børn og forældre på Langagersko-len afforskere fra Aarhus Universitet og autismespecialiserede psykologer sammen med personale, børn og forældre på Langagerskolen. Materialet er udviklet som led i projektet CollaboLearn, der er et samarbejde mellem forskere, prak-tikere og brugere om at medvirke til at styrke inklusionen af autistiske personer i vores samfund. CollaboLearn er støttet af Trygfonden. Desuden har Carlsbergfondet, Sofiefonden, Innovationsfond-en og Legofonden medvirket til at funde vores arbejde i projektet.Materialet er udarbejdet af Rikke Steensgaard og Ella Paldam i foråret 2020 på baggrund af pro-jektteamets arbejde gennem to år med at undersøge og udvikle legende samarbejdsaktiviteter.Materialet udgives som mapper, der er tilgængelige på Langagerskolen samt på vores hjemmesid-er: autismepotentiale.dk/klubklods og interactingminds.au.dk/projects/collabolearn/. Materialet er under løbende udvikling, så kommentarer, spørgsmål og ideer modtages med tak på klubklods@gmail.com.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -