Hvornår bliver noget meningsfuldt?

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Standard

Hvornår bliver noget meningsfuldt? / Ejersbo, Lisser Rye.

2015, Blog.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{34f949b0923546138ab6844af32aac59,
title = "Hvorn{\aa}r bliver noget meningsfuldt?",
abstract = "Anvendt matematik har i mange {\aa}r v{\ae}ret svaret p{\aa} at g{\o}re matematik meningsfuldt, men sp{\o}rgsm{\aa}let er, hvordan det er meningsfuldt, og om det altid er det. Jeg har gennem {\aa}rene set anvendt matematik brugt uden ret meget mening, og jeg har set, hvordan fantasi giver en masse mening til matematikundervisningen. Det er omdrejningspunkterne i denne blog.",
keywords = "Matematikdidaktik",
author = "Ejersbo, {Lisser Rye}",
year = "2015",
month = oct,
language = "Dansk",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Hvornår bliver noget meningsfuldt?

AU - Ejersbo, Lisser Rye

PY - 2015/10

Y1 - 2015/10

N2 - Anvendt matematik har i mange år været svaret på at gøre matematik meningsfuldt, men spørgsmålet er, hvordan det er meningsfuldt, og om det altid er det. Jeg har gennem årene set anvendt matematik brugt uden ret meget mening, og jeg har set, hvordan fantasi giver en masse mening til matematikundervisningen. Det er omdrejningspunkterne i denne blog.

AB - Anvendt matematik har i mange år været svaret på at gøre matematik meningsfuldt, men spørgsmålet er, hvordan det er meningsfuldt, og om det altid er det. Jeg har gennem årene set anvendt matematik brugt uden ret meget mening, og jeg har set, hvordan fantasi giver en masse mening til matematikundervisningen. Det er omdrejningspunkterne i denne blog.

KW - Matematikdidaktik

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -