Hvad er smag, og hvordan underviser man i og med smag?

Lars Qvortrup, Karen Wistoft

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Søgeresultater

  • Afsluttet

    Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab

    Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)

    01/02/202131/12/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)

    01/07/201830/06/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • BSL: Børn Smag Læring

    Wistoft, K. (Deltager) & Leer, J. (Deltager)

    15/08/201431/05/2016

    Projekter: ProjektForskning

  • SmagForLivet

    Mouritsen, O. G. (Ansøger), Wistoft, K. (Projektleder), Leer, J. (Deltager), Højlund, S. (Deltager) & Povlsen, K. K. (Deltager)

    01/07/201430/06/2018

    Projekter: ProjektForskning

  • MIT Kokkeri

    Wistoft, K. (Deltager)

    01/02/201431/03/2016

    Projekter: ProjektForskning

  • Afkortet

    Teaching Taste Competencies and Taste Authority

    Wistoft, K. (Projektleder) & Qvortrup, L. (Samarbejdspartner)

    01/02/201901/02/2019

    Projekter: ProjektForskning

    Fil