Centre for Educational Development

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Giv dine elever noget at vokse af: Grundlæggende teori og øvelser i retorisk feedback

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Standard

Giv dine elever noget at vokse af : Grundlæggende teori og øvelser i retorisk feedback. / Søndergaard, Simone Brendstrup.

2018. 77 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@book{38d410a6f07645a5a47342137b33d74d,
title = "Giv dine elever noget at vokse af: Grundl{\ae}ggende teori og {\o}velser i retorisk feedback",
abstract = "E-bogen er en let tilg{\ae}ngelig introduktion og guide til retorisk feedback henvendt til undervisere i is{\ae}r dansk, sprogfag og samfundsfag i gymnasiet. I f{\o}rste del bliver l{\ae}seren pr{\ae}senteret for retorisk feedback; definition, teorien bag og hvorfor retorisk feedback er v{\ae}rdifuld i undervisningen. Den anden del best{\aa}r af en r{\ae}kke forslag til konkrete {\o}velser og undervisningsforl{\o}b, hvor eleverne tr{\ae}ner forskellige aspekter af at give og f{\aa} retorisk feedback.",
author = "S{\o}ndergaard, {Simone Brendstrup}",
year = "2018",
month = sep,
day = "11",
language = "Dansk",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Giv dine elever noget at vokse af

T2 - Grundlæggende teori og øvelser i retorisk feedback

AU - Søndergaard, Simone Brendstrup

PY - 2018/9/11

Y1 - 2018/9/11

N2 - E-bogen er en let tilgængelig introduktion og guide til retorisk feedback henvendt til undervisere i især dansk, sprogfag og samfundsfag i gymnasiet. I første del bliver læseren præsenteret for retorisk feedback; definition, teorien bag og hvorfor retorisk feedback er værdifuld i undervisningen. Den anden del består af en række forslag til konkrete øvelser og undervisningsforløb, hvor eleverne træner forskellige aspekter af at give og få retorisk feedback.

AB - E-bogen er en let tilgængelig introduktion og guide til retorisk feedback henvendt til undervisere i især dansk, sprogfag og samfundsfag i gymnasiet. I første del bliver læseren præsenteret for retorisk feedback; definition, teorien bag og hvorfor retorisk feedback er værdifuld i undervisningen. Den anden del består af en række forslag til konkrete øvelser og undervisningsforløb, hvor eleverne træner forskellige aspekter af at give og få retorisk feedback.

M3 - Bog

BT - Giv dine elever noget at vokse af

ER -