Fra praksisfaglighed til praksisfagdidaktik: med fokus på madkundskab

Karen Wistoft, Lars Qvortrup

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Filter
Bidrag til bog/antologi

Søgeresultater

  • 2021

    Mad og måltider i skolen

    Kromann Nielsen, M., Wistoft, K. & Damsgaard, C., 1 nov. 2021, Mad, mennesker og måltider : I et samfundsmæssigt perspektiv. 3 udg. København: Gyldendal

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

  • Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective

    Bidragets oversatte titel: Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smagWistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review