Du er her: AU »
Om AU »
Organisation
» Fordring af svin med cikorierødder gavner smag i kød, red...
Fordring af svin med cikorierødder gavner smag i kød, reducerer problemet ornelugt og gavner grisenes sundhed
Publikation: Andet › Andet bidrag › Formidling
- Laurits Lydehøj Hansen, Danmark
- Knud Erik Bach Knudsen
- S.M. Thamsborg, KVL, Danmark
- H. Mejer, KVL, Danmark
- L.E. Thomsen, KVL, Danmark
- A. Roepstorff, KVL, Danmark
- D.V. Byrne, KVL, Danmark
- Kristian Møller, DFVF, Danmark
- HBS, Ernærings- og Produktionsfysiologi
- Institut for Husdyrbiologi og -sundhed
- Institut for Fødevarekvalitet
- Forskergruppen for mejeri, kød og æg
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsesår | 2007 |
---|
Status | Udgivet - 2007 |
---|
Se relationer på Aarhus Universitet
Citationsformater
ID: 798935