Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2019 |
Status | Udgivet - 2019 |
Begivenhed | Food Studies 2019 - Taiwan, Kaohsiung City, Taiwan Varighed: 24 okt. 2019 → 25 okt. 2019 https://food-studies.com/2019-conference |
Konference
Konference | Food Studies 2019 |
---|---|
Lokation | Taiwan |
Land/Område | Taiwan |
By | Kaohsiung City |
Periode | 24/10/2019 → 25/10/2019 |
Internetadresse |
Emneord
- Food
- Taste
- Health promotion
- Didaktik
- Madkundskab
Projekter
- 1 Afsluttet
-
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
-
Food for Health – Teaching Taste: Seven Dimensions of Taste for Sustainable Health in Home Economics Education
Wistoft, K., 30 apr. 2022.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
Religious taste: A reflection repertoire for teaching food diversity
Wistoft, K., nov. 2022, I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal. 12, 2, s. 49-63 15 s.Bidragets oversatte titel :Religiøs smag: Et refleksionsrepertoire til undervisning i madmæssig mangfoldighed Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil96 Downloads (Pure) -
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Book launch
Wistoft, K. (Taler) & Qvortrup, L. (Taler)
10 mar. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil
Presse/Medier
-
-
Professor: Mellemmåltider er afgørende for unges koncentration
Wistoft, K.
09/09/2019
1 Mediebidrag
Presse/medie
-