Food diversity in Home Economics Education – exemplified by Danish school research

Karen Wistoft

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportForskningpeer review

Søgeresultater

  • Igangværende

    TASTE Didactics - Food and Critical Thinking

    Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)

    01/08/202331/08/2027

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Afsluttet

    Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab

    Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)

    01/02/202131/12/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Akademi for Madkundskabsdidaktik

    Wistoft, K. (PI)

    20/09/201801/10/2022

    Projekter: ProjektForskning

    Fil