Aktiviteter pr. år
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 8 sep. 2024 |
Status | Udgivet - 8 sep. 2024 |
Begivenhed | 22nd World Congress of Food Science and Technology: The future of food is now: Development, Functionality & Sustainability - Rimini, Italien Varighed: 8 sep. 2024 → 12 sep. 2024 Konferencens nummer: 22 https://iufost2024-italy.com/ |
Konference
Konference | 22nd World Congress of Food Science and Technology |
---|---|
Nummer | 22 |
Land/Område | Italien |
By | Rimini |
Periode | 08/09/2024 → 12/09/2024 |
Internetadresse |
Aktiviteter
- 1 Foredrag og mundtlige bidrag
-
FATE OF SAPONINS UPON DIFFERENT PROCESSING STRATEGIES OF PLANT PROTEIN CONCENTRATES – LEARNING FROM LEAFY LEGUMES (ALFALFA) AND PULSES (PEA)
Tanambell, H. (Foredragsholder), Danielsen, M. (Andet), Freund, S. (Andet), Raabjerg Bramsen, M. (Andet) & Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
8 sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag