Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen: Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Standard

Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen : Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen? / Damsgaard, Janne Brammer.

Fænomenologi og hermeneutik: Anvendelse og argumentation i sygeplejen. red. / Birgit Heimann Hansen. Kbh. : Samfundslitteratur, 2019. s. 17-30.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Harvard

Damsgaard, JB 2019, Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen: Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen? i BH Hansen (red.), Fænomenologi og hermeneutik: Anvendelse og argumentation i sygeplejen. Samfundslitteratur, Kbh., s. 17-30.

APA

Damsgaard, J. B. (2019). Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen: Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen? I B. H. Hansen (red.), Fænomenologi og hermeneutik: Anvendelse og argumentation i sygeplejen (s. 17-30). Samfundslitteratur.

CBE

Damsgaard JB. 2019. Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen: Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen?. Hansen BH, red. I Fænomenologi og hermeneutik: Anvendelse og argumentation i sygeplejen. Kbh.: Samfundslitteratur. s. 17-30.

MLA

Damsgaard, Janne Brammer "Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen: Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen?". Hansen, Birgit Heimann (redaktører). Fænomenologi og hermeneutik: Anvendelse og argumentation i sygeplejen. Kapitel 1, Kbh.: Samfundslitteratur. 2019, 17-30.

Vancouver

Damsgaard JB. Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen: Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen? I Hansen BH, red., Fænomenologi og hermeneutik: Anvendelse og argumentation i sygeplejen. Kbh.: Samfundslitteratur. 2019. s. 17-30

Author

Damsgaard, Janne Brammer. / Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen : Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen?. Fænomenologi og hermeneutik: Anvendelse og argumentation i sygeplejen. red. / Birgit Heimann Hansen. Kbh. : Samfundslitteratur, 2019. s. 17-30

Bibtex

@inbook{a8f1ee136c5d4dc9b164d3b3a0cce92e,
title = "F{\ae}nomenologi og hermeneutik som grundlag for forst{\aa}else i sygeplejen: Hvori best{\aa}r dannelsen, perspektiverne og forst{\aa}elsen?",
keywords = "F{\ae}nomenologi, Hermeneutik, Dannelse, Forst{\aa}else, Handling, Kunst",
author = "Damsgaard, {Janne Brammer}",
year = "2019",
language = "Dansk",
isbn = "9788759333525",
pages = "17--30",
editor = "Hansen, {Birgit Heimann}",
booktitle = "F{\ae}nomenologi og hermeneutik",
publisher = "Samfundslitteratur",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Fænomenologi og hermeneutik som grundlag for forståelse i sygeplejen

T2 - Hvori består dannelsen, perspektiverne og forståelsen?

AU - Damsgaard, Janne Brammer

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - Fænomenologi

KW - Hermeneutik

KW - Dannelse

KW - Forståelse

KW - Handling

KW - Kunst

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788759333525

SP - 17

EP - 30

BT - Fænomenologi og hermeneutik

A2 - Hansen, Birgit Heimann

PB - Samfundslitteratur

CY - Kbh.

ER -