Projekter pr. år
Abstract
Based on stakeholder studies and empirical classroom observations, the paper analyzes the three fields of complexity with a special focus on the third field of complexity: How to identify the objectives, codes and worldviews of different stakeholders, and how to develop polycontextural zones and structural couplings as preconditions for developing supportive collaborative networks.
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 10 jul. 2019 |
Antal sider | 10 |
Status | Udgivet - 10 jul. 2019 |
Begivenhed | American Educational Research Association Annual-Meeting 2020 - San Francisco, USA Varighed: 17 apr. 2020 → 21 apr. 2020 https://www.aera.net |
Konference
Konference | American Educational Research Association Annual-Meeting 2020 |
---|---|
Land/Område | USA |
By | San Francisco |
Periode | 17/04/2020 → 21/04/2020 |
Internetadresse |
Emneord
- Teaching taste
- Complexity
- Taste dimensions
- Taste competence
- Taste authority
- Research-Practice
- Collaboration
- Stakeholders
-
MADmovers II
Wistoft, K. (Projektleder) & Højgaard Christensen, J. (Deltager)
01/11/2018 → 30/06/2019
Projekter: Projekt › Rådgivende projekt
-
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
-
Religious taste: A reflection repertoire for teaching food diversity
Wistoft, K., nov. 2022, I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal. 12, 2, s. 49-63 15 s.Bidragets oversatte titel :Religiøs smag: Et refleksionsrepertoire til undervisning i madmæssig mangfoldighed Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil95 Downloads (Pure) -
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Didactics of Danish Children's Cookbooks – a Historical Review
Wistoft, K., 1 apr. 2020.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Food for Health - Teaching Taste: Seven dimensions of taste
Wistoft, K. (Oplægsholder)
11 feb. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil