Etik, moral og moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Klima, bæredygtighed og øko-kritisk bevidsthed fylder mere og mere på den politiske dagsorden – også i skolen. I Madkundskab er det ikke nyt at eleverne arbejder med bæredygtighed og forskellige former for fødevare¬produktion for at kvalificere deres kritiske beslutningstagning hvad angår mad og måltider. Men måderne, der undervises på, har ændret sig. Derfor er det vigtigt, at man inddrager pædagogisk og didaktisk forskning på området i undervisningen og i den pæda-gogiske hverdag.
OriginalsprogDansk
Udgivelsesår2020
UdgiverForeningen Madkundskab
Antal sider4
StatusUdgivet - 2020

Bibliografisk note

Fra Key Note på konferencen: Bæredygtighed i Madundskabsdidaktik

    Forskningsområder

  • Moral, Etik, Moralisering, Bæredygtighed, Madkundskabsdidaktik, Smagsdidaktik, Den moralske smag

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

Aktiviteter

Projekter

ID: 192009131