Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Forlagets udgivne version
Forlagets udgivne version
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | International Journal of Food Design |
Vol/bind | 5 |
Nummer | 1-2 |
Sider (fra-til) | 149-156 |
Antal sider | 8 |
ISSN | 2056-6522 |
DOI | |
Status | Udgivet - dec. 2020 |
Begivenhed | Bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik - DPU, København NV, Danmark Varighed: 16 jan. 2020 → 16 jan. 2020 |
Konference | Bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik |
---|---|
Lokation | DPU |
Land | Danmark |
By | København NV |
Periode | 16/01/2020 → 16/01/2020 |
Artiklen er udgivet på Madkundskab.nu og efterfølgende oversat til engelsk og udgivet på www.Taste for Life.org
Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater
Aktivitet: Rådgivning - typer › Rådgivning
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
Presse/medie
ID: 191027489