Elevtrivsel i gymnasieskolen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Standard

Elevtrivsel i gymnasieskolen. / Nielsen, Jens Christian.

Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2020. 39 s. (Pædagogisk Indblik; Nr. 6).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Harvard

APA

CBE

Nielsen JC 2020. Elevtrivsel i gymnasieskolen. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag. 39 s. (Pædagogisk Indblik; Nr. 6).

MLA

Nielsen, Jens Christian Elevtrivsel i gymnasieskolen Aarhus: Aarhus Universitetsforlag. 2020. (Pædagogisk Indblik; Journal nr. 6).

Vancouver

Nielsen JC. Elevtrivsel i gymnasieskolen. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2020. 39 s. (Pædagogisk Indblik; Nr. 6).

Author

Nielsen, Jens Christian. / Elevtrivsel i gymnasieskolen. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2020. 39 s. (Pædagogisk Indblik; Nr. 6).

Bibtex

@book{cef5fb4848c8430ba44f0236eb8fbe54,
title = "Elevtrivsel i gymnasieskolen",
abstract = "{\textquoteright}Elevtrivsel i gymnasieskolen{\textquoteright} af Jens Christian Nielsen er den sjette forskningsoversigt i DPU, Aarhus Universitet og Nationalt Center for Skoleforsknings e-bogsserie {\textquoteright}P{\ae}dagogisk indblik{\textquoteright}, der er skrevet direkte til l{\ae}rere, p{\ae}dagoger, ledere, konsulenter, beslutningstagere, forvaltninger og alle andre, der besk{\ae}ftiger sig med p{\ae}dagogik eller uddannelse i praksis.Forskningsoversigten giver overblik over den eksisterende skandinaviske og internationale forskning i elevtrivsel i gymnasiet.Den inviterer – bl.a. via arbejds- og refleksionssp{\o}rgsm{\aa}l – l{\ae}serne til at diskutere og tage stilling til de sp{\o}rgsm{\aa}l og svar, forskningen peger p{\aa}, og giver samtidig et indblik i de foruds{\ae}tninger, den bygger p{\aa}. ",
keywords = "Elevtrivsel, Social trivsel, Gymnasieskolen, Trivsel, Faglig trivsel, L{\ae}rer-elev-relationer",
author = "Nielsen, {Jens Christian}",
year = "2020",
month = sep,
day = "14",
language = "Dansk",
series = "P{\ae}dagogisk Indblik",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",
number = "6",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Elevtrivsel i gymnasieskolen

AU - Nielsen, Jens Christian

PY - 2020/9/14

Y1 - 2020/9/14

N2 - ’Elevtrivsel i gymnasieskolen’ af Jens Christian Nielsen er den sjette forskningsoversigt i DPU, Aarhus Universitet og Nationalt Center for Skoleforsknings e-bogsserie ’Pædagogisk indblik’, der er skrevet direkte til lærere, pædagoger, ledere, konsulenter, beslutningstagere, forvaltninger og alle andre, der beskæftiger sig med pædagogik eller uddannelse i praksis.Forskningsoversigten giver overblik over den eksisterende skandinaviske og internationale forskning i elevtrivsel i gymnasiet.Den inviterer – bl.a. via arbejds- og refleksionsspørgsmål – læserne til at diskutere og tage stilling til de spørgsmål og svar, forskningen peger på, og giver samtidig et indblik i de forudsætninger, den bygger på.

AB - ’Elevtrivsel i gymnasieskolen’ af Jens Christian Nielsen er den sjette forskningsoversigt i DPU, Aarhus Universitet og Nationalt Center for Skoleforsknings e-bogsserie ’Pædagogisk indblik’, der er skrevet direkte til lærere, pædagoger, ledere, konsulenter, beslutningstagere, forvaltninger og alle andre, der beskæftiger sig med pædagogik eller uddannelse i praksis.Forskningsoversigten giver overblik over den eksisterende skandinaviske og internationale forskning i elevtrivsel i gymnasiet.Den inviterer – bl.a. via arbejds- og refleksionsspørgsmål – læserne til at diskutere og tage stilling til de spørgsmål og svar, forskningen peger på, og giver samtidig et indblik i de forudsætninger, den bygger på.

KW - Elevtrivsel

KW - Social trivsel

KW - Gymnasieskolen

KW - Trivsel

KW - Faglig trivsel

KW - Lærer-elev-relationer

M3 - Bog

T3 - Pædagogisk Indblik

BT - Elevtrivsel i gymnasieskolen

PB - Aarhus Universitetsforlag

CY - Aarhus

ER -