DPU

Aarhus Universitets segl

Den religiøse smag

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

Mad og måltider forandrer sig over tid, sted og anledning, og mange af os skaber en del af vores identitet gennem maden. Det har også indflydelse på faget Madkundskab. Faget udvikler og forandrer sig i takt med den madmæssige mangfoldighed. Men hvad betyder det egentlig? Mangfoldighed betyder alsidighed og forskellighed. Madmæssig mangfoldighed betyder, at mennesker har forskellige smagspræferencer og spiser på forskellige måder. Det gælder både i forhold til køn, alder, etnisk oprindelse, uddannelse, erhvervsbaggrund, holdninger, interesser, følelser og ikke mindst religion, tro eller kosmologi.
OriginalsprogDansk
TidsskriftMadkundskab
StatusUdgivet - maj 2021

Bibliografisk note

Refleksionsrepertoire til undervisning i madmæssig mangfoldighed

    Forskningsområder

  • Religion, Tro, Mad og måltidsritualer, Smag, Himmelsk, Guddommeligt

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

Aktiviteter

Projekter

ID: 213326679