Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Den gode præsentation: Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Standard

Den gode præsentation : Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation. / Greve, Linda.

1 udg. København : København: Samfundslitteratur, 2010. 188 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Harvard

APA

Greve, L. (2010). Den gode præsentation: Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation. (1 udg.) København: København: Samfundslitteratur.

CBE

Greve L 2010. Den gode præsentation: Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation. 1 udg. København: København: Samfundslitteratur. 188 s.

MLA

Vancouver

Greve L. Den gode præsentation: Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation. 1 udg. København: København: Samfundslitteratur, 2010. 188 s.

Author

Greve, Linda. / Den gode præsentation : Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation. 1 udg. København : København: Samfundslitteratur, 2010. 188 s.

Bibtex

@book{30d5de00fa9f11de9c17000ea68e967b,
title = "Den gode pr{\ae}sentation: Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation",
abstract = "Den gode pr{\ae}sentation giver det teoretiske fundament og de praktiske v{\ae}rkt{\o}jer, der skal til for at skabe gode pr{\ae}sentationer, der virker efter hensigten. L{\ae}ren er, at gode pr{\ae}sentationer kommer af grundig og metodisk velovervejet forberedelse – og af modet til at g{\aa} i relation med lytterne. Bogen er for dig, der som en del af dit arbejde eller dit studium har behov for at pr{\ae}sentere din viden p{\aa} en m{\aa}de, s{\aa} det er vedkommende for dine lyttere.",
keywords = "formidling af ekspertise, kommunikation, L{\ae}ring, retorik, academia, mundtlighed, mundtlig kommunikation, communication of expertise, communication, Learning, rhetoric, orality",
author = "Linda Greve",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-593-1431-9",
publisher = "K{\o}benhavn: Samfundslitteratur",
edition = "1",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Den gode præsentation

T2 - Akademisk mundtlig fremstilling og personlig kommunikation

AU - Greve, Linda

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Den gode præsentation giver det teoretiske fundament og de praktiske værktøjer, der skal til for at skabe gode præsentationer, der virker efter hensigten. Læren er, at gode præsentationer kommer af grundig og metodisk velovervejet forberedelse – og af modet til at gå i relation med lytterne. Bogen er for dig, der som en del af dit arbejde eller dit studium har behov for at præsentere din viden på en måde, så det er vedkommende for dine lyttere.

AB - Den gode præsentation giver det teoretiske fundament og de praktiske værktøjer, der skal til for at skabe gode præsentationer, der virker efter hensigten. Læren er, at gode præsentationer kommer af grundig og metodisk velovervejet forberedelse – og af modet til at gå i relation med lytterne. Bogen er for dig, der som en del af dit arbejde eller dit studium har behov for at præsentere din viden på en måde, så det er vedkommende for dine lyttere.

KW - formidling af ekspertise

KW - kommunikation

KW - Læring

KW - retorik

KW - academia

KW - mundtlighed

KW - mundtlig kommunikation

KW - communication of expertise

KW - communication

KW - Learning

KW - rhetoric

KW - orality

M3 - Bog

SN - 978-87-593-1431-9

BT - Den gode præsentation

PB - København: Samfundslitteratur

CY - København

ER -