Dansk Center for Forskningsanalyse

Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportForskning

Standard

Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010. / Aagaard, Kaare.

Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb.. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010. : Schultz, 2010. s. 171-204.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportForskning

Harvard

Aagaard, K 2010, Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010. i Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb.. Schultz, Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010., s. 171-204.

APA

CBE

Aagaard K. 2010. Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010. I Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb.. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.: Schultz. s. 171-204.

MLA

Aagaard, Kaare "Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.". Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb.. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.: Schultz. 2010, 171-204.

Vancouver

Aagaard K. Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010. I Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb.. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.: Schultz. 2010. s. 171-204

Author

Aagaard, Kaare. / Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010. Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb.. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010. : Schultz, 2010. s. 171-204

Bibtex

@inbook{91ba97b0251511dfb95d000ea68e967b,
title = "Delrapport 5: Den perspektiverende unders{\o}gelse. I: Forskningsr{\aa}denes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler m{\aa}lrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforl{\o}b. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.",
author = "Kaare Aagaard",
year = "2010",
language = "Dansk",
pages = "171--204",
booktitle = "Forskningsr{\aa}denes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler m{\aa}lrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforl{\o}b.",
publisher = "Schultz",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Delrapport 5: Den perspektiverende undersøgelse. I: Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb. Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.

AU - Aagaard, Kaare

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Bidrag til rapport

SP - 171

EP - 204

BT - Forskningsrådenes virkemidler til fremme af karriere : Evaluering af virkemidler målrettet kvindelige forskere og forskere i begyndelsen af deres karriereforløb.

PB - Schultz

CY - Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. 2010.

ER -