Dette er en revideret levering som erstatter tidligere leverance fra 29. januar 2021. Revideringen består i en rettelse i konklusionen fra at ’de følelsesorienterede’ er det segment med det hyppigste forbrug i alle kategorier, til at ’de light-orienterede’ er de hyppigste forbrugere under kategorien convenience.
Faktaarket er et tillæg til leveringen.
Det er sammenhæng mellem forbrug af fødevarer, der har et højt indhold af fedt, salt og sukker, og en stigende forekomst af overvægt og andre kostrelaterede folkesygdomme som diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Denne rapport kortlægger danskernes forbrug af fastfood, færdigretter, salte og søde snacks samt sodavand. Formålet med undersøgelsen er at tilvejebringe viden om danskernes forbrug af disse fødevarer. Undersøgelsen har fokus på de motiver og præferencer, der driver forskellige forbrugersegmenters forbrug af disse fødevarer.
Originalsprog
Dansk
Forlag
DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
Vol/bind
184
Antal sider
38
ISBN (Trykt)
978-87-93998-40-7,
Rekvirerende organ
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Status
Udgivet - 12 feb. 2021
Serietitel
DCA rapport
Nummer
184
ISSN
2245-1684
Bibliografisk note
Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til download. Dokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrev og fakta ark.