Children’s cookbooks – learning by using recipes, cooking experiments and taste competence

Jacob Højgaard Christensen*, Karen Wistoft

*Corresponding author af dette arbejde

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

2 Citationer (Scopus)
224 Downloads (Pure)

Søgeresultater

  • Afsluttet

    SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)

    01/07/201830/06/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • MIT kokkeri II

    Wistoft, K. (Projektleder)

    01/05/201601/07/2019

    Projekter: ProjektForskning

  • BSL: Børn Smag Læring

    Wistoft, K. (Deltager) & Leer, J. (Deltager)

    15/08/201431/05/2016

    Projekter: ProjektForskning

  • SmagForLivet

    Mouritsen, O. G. (Ansøger), Wistoft, K. (Projektleder), Leer, J. (Deltager), Højlund, S. (Deltager) & Povlsen, K. K. (Deltager)

    01/07/201430/06/2018

    Projekter: ProjektForskning

  • MIT Kokkeri

    Højgaard Christensen, J. (Deltager)

    01/02/201431/03/2016

    Projekter: ProjektForskning