Breaking down barriers for healthier eating

Bidragets oversatte titel: Nedbrydning af barrierer for en sundere kost

Tino Bech-Larsen, Betina Jørgensen

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportFormidling

    106 Downloads (Pure)

    Abstract

    Mad, som ser indbydende ud, smager godt og fremmer mæthedsfølelsen, kan være en ny mulighed for at modvirke den stigende forekomst af overvægt og livsstilssygdomme.
    Bidragets oversatte titelNedbrydning af barrierer for en sundere kost
    OriginalsprogEngelsk
    TitelAnnual Report 2003-2005
    RedaktørerBetina Jørgensen, Julia Stacey
    Antal sider1
    UdgivelsesstedAarhus
    ForlagAarhus School of Business, Aarhus University, MAPP Centre
    Publikationsdato2006
    Sider19-19
    StatusUdgivet - 2006

    Emneord

    • MAPP
    • Årsberetning
    • Sund kost
    • Forbrugeradfærd
    • Forbrugerdrevet produktudvikling

    Fingeraftryk

    Dyk ned i forskningsemnerne om 'Nedbrydning af barrierer for en sundere kost'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

    Citationsformater