Projekter pr. år
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2020 |
Status | Udgivet - 2020 |
Begivenhed | Dansk Sociologikongres 2020: Optimeringslogikker og forandringsprocesser: Konsekvenser for samfund og individer - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet, København NV, Danmark Varighed: 26 mar. 2020 → 27 mar. 2020 https://konferencer.au.dk/dansk-sociologikongres-2020/ |
Konference
Konference | Dansk Sociologikongres 2020 |
---|---|
Lokation | Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet |
Land/Område | Danmark |
By | København NV |
Periode | 26/03/2020 → 27/03/2020 |
Internetadresse |
Emneord
- Bæredygtighed
- Den moralske smag
- Smagssystematik
- Smagsdidaktik
- Sentire aude
Projekter
- 2 Afsluttet
-
VILD MAD 2 - Følgeforskning i national udrulning. Den vilde mad som nationalt dannelsesprojekt
Wistoft, K. (PI), Stovgaard, M. (PI) & Clark, A. (PI)
01/05/2020 → 31/12/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
Publikation
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Ethics, moral, and moralization: Sustainability in food education
Wistoft, K., dec. 2020, I: International Journal of Food Design. 5, 1-2, s. 149-156 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang4 Citationer (Scopus) -
Etik, moral og moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
Wistoft, K., 2020, 4 s. Foreningen Madkundskab.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
Åben adgang
Aktiviteter
-
Når den moralske smag bliver til velsmag
Wistoft, K. (Taler)
24 mar. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil -
Bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik
Wistoft, K. (Arrangør)
16 jan. 2020Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Moral Etik Moralisering - bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik
Wistoft, K. (Foredragsholder)
16 jan. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil
Presse/Medier
-
-
Eksperters opsang til forældre: I kontrollerer jeres børns spisevaner for meget
Wistoft, K.
27/07/2020
1 Mediebidrag
Presse/medie