DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

At vejlede i fællesskaber og grupper

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  • Rie Thomsen
  • Randi Skovhus, VIAUC, Danmark
  • Rita Buhl, VIAUC, Danmark
At vejlede i fællesskaber og grupper er en ny bog, der ligger i forlængelse af Rie Thomsens ph.d.-afhandling Vejledning i fællesskaber. Bogen giver svar på spørgsmålet: Hvordan griber man vejledning i fællesskaber an - praktisk og metodisk?

Bogen præsenterer en helt ny pædagogisk model for vejledning i fællesskaber. Fem udvalgte metoder til gruppevejledning præsenteres og sammenlignes, og forfatterne behandler og diskuterer særligt etiske problemstillinger i forhold til vejledning i fællesskaber og grupper.

At vejlede i fællesskaber og grupper giver overblik, redskaber og inspiration til en menings- og betydningsfuld vejledning. Bogen udfolder mulighederne og gør det overskueligt at komme i gang med kollektiv vejledning.

At vejlede i fællesskaber og grupper henvender sig til karrierevejledere, vejledningsstuderende og undervisere; uddannelses og erhvervsvejledere, ungevejledere, gennemførelsesvejledere, fastholdelsesvejledere/medarbejdere, e-vejledere, lærere, konsulenter og sagsbehandlere i jobcentre, kommuner og private virksomheder.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedValby
ForlagShultz
Udgave1
Antal sider150
ISBN (Trykt)978-87-609-2553-5
StatusUdgivet - 2013
SerietitelVejledningsbiblioteket

    Forskningsområder

  • Vejledning, metode og teori, Vejledning på arbejdspladsen, Karrierevejledning

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

Projekter

Presse/medie-elementer

ID: 53692361