Aarhus Universitets segl

Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Standard

Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1. / Winters, Jeanet Francisca Maria; Pedersen, Lene Juul.
Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 8 s. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Harvard

Winters, JFM & Pedersen, LJ 2022, Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1. Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug.

APA

Winters, J. F. M., & Pedersen, L. J. (2022). Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1. Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

CBE

Winters JFM, Pedersen LJ 2022. Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1. Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 8 s. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

MLA

Winters, Jeanet Francisca Maria og Lene Juul Pedersen Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1 Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 2022. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

Vancouver

Winters JFM, Pedersen LJ. Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1. Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 8 s. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

Author

Winters, Jeanet Francisca Maria ; Pedersen, Lene Juul. / Afrapportering af VETIII-projektet : Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1. Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 8 s. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

Bibtex

@book{146a6ec375d144d994ecd2586d298667,
title = "Afrapportering af VETIII-projektet: Reduktion af frav{\ae}nningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem frav{\ae}nning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1",
keywords = "T0-2022",
author = "Winters, {Jeanet Francisca Maria} and Pedersen, {Lene Juul}",
year = "2022",
month = jan,
language = "Dansk",
series = "R{\aa}dgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for F{\o}devarer og Jordbrug",
publisher = "Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for F{\o}devarer og Jordbrug",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Afrapportering af VETIII-projektet

T2 - Reduktion af fravænningsstress og af behov for AB (antibiotika) gennem fravænning i farestien og brug af robust genotype – Fase 1

AU - Winters, Jeanet Francisca Maria

AU - Pedersen, Lene Juul

PY - 2022/1

Y1 - 2022/1

KW - T0-2022

M3 - Rapport

T3 - Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

BT - Afrapportering af VETIII-projektet

PB - Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

ER -