Publikationer pr. år
Publikationer pr. år
Karen Wistoft, Sekretariatet i Fødevarestyrelsen
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | Glostrup |
---|---|
Forlag | Fødevarestyrelsen |
Antal sider | 71 |
Rekvirerende organisation | Regeringen |
Status | Udgivet - 20 apr. 2018 |
Begivenhed | Lancering af anbefalinger fra Advisory Board for mad, måltider og sundhed - Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, København V, Danmark Varighed: 20 apr. 2018 → 20 apr. 2018 |
Andet | Lancering af anbefalinger fra Advisory Board for mad, måltider og sundhed |
---|---|
Lokation | Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18 |
Land/Område | Danmark |
By | København V |
Periode | 20/04/2018 → 20/04/2018 |
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Undervisning › peer review
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kronik
Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kronik
Wistoft, K. (Deltager)
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Wistoft, K. (Deltager)
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Wistoft, K. (Taler)
Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Wistoft, K.
27/07/2020
1 Mediebidrag
Presse/medie