Projekter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
Følgeforskning med løbende feedback til projektpartnerne (MAD). Projektet er forlænget grundet COVID 19 indtil juli 23. DPU's andel indtil 31. december 22.
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/05/2020 → 31/12/2022 |
Emneord
- Natur
- Sankning
- Gastronomi
- Børn og unge
-
TASTE Didactics - Food and Critical Thinking
Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)
01/08/2023 → 31/08/2027
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
VILD MAD følgeforskning
Wistoft, K. (Projektleder) & Højgaard Christensen, J. (Deltager)
01/09/2017 → 31/12/2018
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
Bæredygtighed og 'den moralske smag'
Wistoft, K., 2020.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Etik, moral og moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
Wistoft, K., 2020, 4 s. Foreningen Madkundskab.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
Åben adgang -
Smag på naturen i flere fag
Clark, A. & Wistoft, K., 2020, I: Naturvejleder. 29, 1, s. 30-33 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Formidling
Presse/medier
-
Eksperters opsang til forældre: I kontrollerer jeres børns spisevaner for meget
Wistoft, K.
27/07/2020
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Moral i skolekøkkenet. Pas på med den løftede pegefinger
Wistoft, K.
01/02/2020
1 Mediebidrag
Presse/medie
-