Projektdetaljer
Beskrivelse
Hovedformålet fornærværende projekt er at etablere grundlaget for processer forindustriel isolering af en særdeles beriget MFGM-fraktionfra fløde, som har både teknologisk og ernæringsmæssig relevans. De opnåedefraktioner fra såvel laboratorieforsøg som fra forsøg i reel målestok vil blivekarakteriseret og sammenlignet med eksisterende kommercielle produkter.Karakteriseringen inkluderer protein- og phospholipidsammensætning. Proteinsammensætningen analyseres ved hjælp af 2D SDS-PAGE og MS/MS.Desuden vil en ny metode til at analysere phospholipidsammensætningblive implementeret . Desuden vil den biologiske funktionalitet af forskelligeMFGM-fraktioner blive undersøgt med eksisterende in-house viden. Projektetforventes at vise perspektiver for etablering af en økonomisk bæredygtigproduktion og et yderligere gennembrud af at anvende MFGM-berigede produkterfor specifikke befolkningsgrupper.
Finansiering: Arla Foods for Health
Samarbejdspartnere: Department of Food Science, Copenhagen University, Arla Foods Ingredients, Arla Foods amba
Finansiering: Arla Foods for Health
Samarbejdspartnere: Department of Food Science, Copenhagen University, Arla Foods Ingredients, Arla Foods amba
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/08/2015 → 30/06/2019 |
Fingerprint
Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.