SmagForLivet

  • Mouritsen, Ole G. (Ansøger)
  • Wistoft, Karen (Projektleder)
  • Leer, Jonatan (Deltager)
  • Højlund, Susanne (Deltager)
  • Povlsen, Karen Klitgaard (Deltager)

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Tværvidenskabeligt projekt om smag og formidling
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/07/201430/06/2018

Emneord

  • Børnekultur
  • Madkundskab
  • Familie og opdragelse
  • Kultur
  • Æstetiske fag/æstetik
  • Grundskole
  • Folkeskole

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • TASTE Didactics - Food and Critical Thinking

    Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)

    01/08/202331/08/2027

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab

    Wistoft, K. (PI)

    01/01/202131/12/2022

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)

    01/07/201830/06/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • TASTE Didactics

    Wistoft, K. (Arrangør)

    20 sep. 202321 sep. 2023

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

    Fil
  • Food Studies 2022

    Wistoft, K. (Deltager)

    23 okt. 202224 okt. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

    Fil
  • Conference on School Meals

    Wistoft, K. (Deltager)

    8 jun. 202210 jun. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference