Sino-Danish Center for uddannelse og forskning

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Både Danmark og Kina har store problemer med at opretholde høj kvalitet af grundvand, vandløb og søer samt tilstrækkelige mængder af vand på grund af forurening fra industri og husholdninger og store indvindinger.MSc i Vand og Miljø. SDC’s Masterudddannelse i Vand og Miljø er et helt nyt tværfagligt program, der fokuserer på globale miljøudfordringer. For første gang er forskere fra de fire største danske universiteter gået sammen med kinesiske forskere for at udvikle en kandidatuddannelse. Programmet giver de studerende adgang til at arbejde med miljø- og vand-relaterede udfordringer globalt på alle niveauer. Programmet sigter på at kombinere studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund for at skabe et dynamisk og alsidig læringsmiljø. Programmet lanceres i september 2012.

Ph.d. i Vand og Miljø. For at understøtte den forskningsbaseret MSc uddannelse er flere end 10 ph.d.-studerende i gang med forskning indenfor Vand og Miljø temaet inden for forskellige emner af fælles interesse for Danmark og Kina. For mere information se: http://www.sinodanishcenter.com/

Mine opgaver: Medlem af den danske koordinationsgruppen om vand og miljø Tema, Co-vejleder for to af de ph.d.-studerende, undervisningsforløb om landbrugets vandressourcer og forvaltning af næringssalte.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/01/2011 → …

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.